Officiële opening

Zaterdag 28 maart om drie uur ’s middags zijn de moestuinen officieel geopend door Wethouder Hans Versluijs. Ondanks het slechte weer kwamen er nog genoeg belangstellenden om dit feestelijke moment mee te maken. De gebruikers van moestuin 2 waren zelfs al de hele dag actief bezig met het inrichten van hun tuin, net als de mensen van moestuin 38 de dag ervoor. Naast tuiniers, omwonenden, pers en de gebiedsmanager kwamen er ook kinderen van de scholen kijken met hun ouders.

Initiatiefnemer Remi Poppe begon met een speech. Daarin heette hij iedereen welkom en vertelde hij kort hoe het hele project is verlopen. De wethouder had ook een goede speech voorbereid, waarin hij aangaf het een mooi initiatief te vinden voor de wijk. Vanonder een gloednieuwe handdoek (met dank aan de vrouw van Remi) werd het toegangsbord onthuld, waarna er werd geapplaudiseerd. Er waren drie fotografen en er was ook schrijvende pers, dus een uitgebreidere beschrijving zal binnenkort volgen in de krant. Dat zullen wij uiteraard op deze website delen.

Er zijn dezelfde zaterdagmiddag nog wat tuinen toegewezen en mensen hebben elkaar alvast een beetje leren kennen en ideeën uitgewisseld. De kant aan het spoor is nu helemaal bezet. De straatkant heeft nog enkele beschikbare tuinen. Als die ook gevuld zijn, zullen we beginnen met de wachtlijst voor als er iemand stopt.

Het was een mooie dag!

informatiebord

Advertenties

Een reactie op “Officiële opening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s